Sipariş Listesi Alt
$ 5.68
€ 6.36
RU 0.09

Annabel - AnnieWear - Italy /Genoa /Italy - 19 Haz 2016 :

Hello please can send me catalog and wholesale prices of all your products to my email okwisannabel@gmail.com
Thanks

fuchs julia - Foxprom - /31582 Nienburg/Germany - 11 Haz 2016 :

Hello. Please send me more information for distributors (purchase quantity, delivery time, delivery costs, etc). Live in Germany, speak Russian, German and English.
My mail is: julia.fuchs.82@gmx.net

Oksana - Private seller - South Yorkshire/Rotherham/United Kingdom - 07 Haz 2016 :

Hello.How I can buy your product?
oksananar@gmail.com

Zephira Deen - - Basildon/Essex/United Kingdom - 04 Haz 2016 :

Hello can you send me catalogue and prices to my email please zephira.deen@yahoo.co.uk

Cynthia - Cindy Collection - /Lekki/Nigeria - 03 Haz 2016 :

Hello! You can send the catalog with prices and all the products As well as working conditions and delivery to my Mail :cindy_collections@yahoo.com.

Thank you

Engin yazımcı - Modakolik - Merkez/Kastamonu/Türkiye - 30 Mayıs 2016 :

Urine katologu stoke 've fiyatlistesi gonderbilir misinuz enginyazimci@Gmail.com

Ольга Уварова - Fashion House Aurelia - Киевская/Киев/Украина - 15 Nisan 2016 :


Hello! You can send the catalog with prices and all the products ? As well as working conditions and delivery ! Many thanks! Mail : olgauvarova@mail.ua

nasrin - nsp - /Toronto/Canada - 14 Nisan 2016 :

Hello,
Please send your catalog and Pries to nasrin.sabetpour@hotmail.com.
Thanks

Anastasia - Anastasia Ltd - //UK - 28 Mart 2016 :

Hi,
can you please send me catalog with product prices anastasijamezanec@gmail.com

Many thanks !

fatmas - - edremit/balıkesir/Türkiye - 12 Mart 2016 :

fiyat bilgilerini yollar mısınız?

MUKADDES MARTİ - - bandırma/balıkesir/türkiye - 11 Mart 2016 :

merhaba fiyat ve seri bilgisi alabilirmiyim lütfen
mukaddesmarti1453@gmail.com

İbrahim Küçükçınar - Missibo E-Ticaret - Muratpaşa/Antalya/Türkiye - 05 Mart 2016 :

Merhabalar,
Ürünlerinizi kendi web sitelerimizde satmak istiyoruz. Bayi fiyatlarını görebileceğimiz ve stok durumunu bilebileceğimiz bir sisteminiz varsa ürün görselleri ve fiyatlarıyla hemen çalışmalara başlamak isteriz.
info@missibo.com

mohammad seif - - /dubai/united arab emirates - 26 Ocak 2016 :

hi dear,
please send your catalog with wholesale price to me at abu_kamal33@hotmail.com

thanks,

tayfun - can bilgisayar - serik/antalya/tr - 18 Ocak 2016 :

merhaba fiyat ve seri bilgisi alabilirmiyim.canbilgiislem@hotmail.com

Jared Mesgar - Part Parto Qeshm.CO.IR - 7010/Tehran/Iran - 08 Ocak 2016 :

Hi there,Can you please send me your e-catalog if you got any available? if not please send me an email informing, product and procedures?

jaredmesgar@yahoo.co.nz

Regards
Jared mesgar
General Manager
Part Parto Qeshm Company

Elvira - Elikom - // - 08 Ocak 2016 :

Hello, can you send catalog and price to mail l_vira@list.ru

yasemin - - // - 05 Ocak 2016 :

Merhaba fiyatlar hakkında nasıl bilgi alabiliriz katalogunuz var ise gönderebilir misiniz yeni açacağımız mağaza için ön araştırma yapıyoruz ivedi bir şekilde dönüş yaparsanız memnun oluruz.

etem altun - - bağcılar/istanbul/ - 17 Ara 2015 :

merhaba toplu alım için kataloğunuzu mail adresime gönderebilirmisiniz teşekürler

gülay çağlar - atacel - esenler/istanbul/türkiye - 10 Ara 2015 :

fiyatları göremiyoruz :(

Mantas - - worldwide// - 03 Ara 2015 :

Hello Plz send prices and catalog m.madatau@gmail.com thanks

ahmet sevimli - - // - 11 Kasım 2015 :

sayın yetkili ürünleriniz çok güzel fakat fiyatları göremiyoruz. ces_0364@hotmail.com

Ebru Özsoy - Butik İstanbul - Merkez/Çorum/Türkiye - 10 Kasım 2015 :

fiyat ve katolog gönderebilir misiniz.Toptan alım için.Teşekkürler.

Esengül YÜCE - CHEZ ESEN - NANTES/NANTES/FRANCE - 02 Kasım 2015 :

Merhaba, fransadan yaziyorum, ürün ve fiyat kalagonuzu gönderebilirmisiniz esengul@live.fr

gülderen - butik yeşim - anamur/mersin/türkiye - 29 Ekim 2015 :

merhaba katolog ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?
glderen-glderen@hotmail.com

aysenur ataerkil - - // - 22 Ekim 2015 :

Fiyat bilgisi alabilirmiyim ve de serinin kaçtı olduğu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim ay_yapici@hotmail.com

pranvera - orion - kosovo/pristina/kosovo - 21 Ekim 2015 :

Pleas catalog and wholsale prices. We are interested to import your products.pranveramunishi@hotmail.com

yelizal - Nehir - Merkez/Uşak/Türkiye - 17 Ekim 2015 :

Merhaba fiyatlarla ilgili bilgi alabilirmiyim?

esra ucar - esra giyim - iskenderun/hatay/turkiye - 16 Ekim 2015 :

iyi aksamlar fiyat bilgisini gmailime atarmisinz esraucar452@gmail.com

esra ucar - esra giyim - iskenderun/hatay/turkiye - 16 Ekim 2015 :

rica etmiyi aksamlar fiyat bilgisini gmail adresike atrmisiniz esraucar452@gmail.com

MAHA BREISH - center eve - Lebanon/Beirut /Lebanon - 16 Ekim 2015 :

hello can u please send wat sizes you have regards

senem - celins - buca/izmir/turkiye - 16 Ekim 2015 :

Fiyatlarla ilgili bilgi alabilirmiyim mail atarsaniz sevenirim

senem - celins - buca/izmir/turkiye - 16 Ekim 2015 :

Fiyatlarla ilgili bilgi alabilirmiyim mail atarsaniz sevenirim

Sevgi Onar Dursun - - // - 14 Ekim 2015 :

Merhabalar fiyatlarla ilgili bilgi alabilirmiyim toptan alım yapmayı düşünüyorum.

oloriADE - oloris Glam - England /london/UK - 14 Ekim 2015 :

hello, can you send me information on how to buy from your store and a price list. iyabobamgbose@yahoo.co.uk

oloriADE - oloris Glam - England /london/UK - 14 Ekim 2015 :

hello, can you send me price list to my email address pls. thanks

oloriADE - oloris Glam - England /london/UK - 14 Ekim 2015 :

can you send me price list to my email address. iyabobamgbose@yahoo.o.uk

oloriADE - oloris Glam - England /london/UK - 14 Ekim 2015 :

hello, can you send me the price list to my email address. iyabobamgbose@yahoo.co.uk

Safa agh - Milano - Gonbad kavos/Golstan/Iran - 08 Ekim 2015 :

Merhaba . Katalog va fiyat bilgisi atarmisiniz .. Teśkor ederm .
Safa.agh@gmail.com

üzeyir - drkcgl tekstil - bahçelievler/istanbuol/türkiye - 17 Ağu 2015 :

uzeyir1905@hotmail.com katolog ve fiyat bilgisi atarmısınız

üzeyir - drkcgl tekstil - bahçelievler/istanbuol/türkiye - 17 Ağu 2015 :

uzeyir1905@hotmail.com

kadir atmaca - - atakum/samsun/türkiye - 16 Ağu 2015 :

fiyatlar hakkında bilgi alabilirmiyim

manuel - italy dress - ravenna/ravenna/italy - 10 Ağu 2015 :

hi can you send catalog and price list for wholesale to e-mail :mminzoni@gmail.com

cansel - - // - 07 Ağu 2015 :

Merhabalar.Fiyatlar hakkında nasıl bilgi alabiliriz.Yakında açacağımız butik için ön araştırma yapıyoruz.Geri dönüş yaparsanız seviniriz.

Miglena Ivanova - - Bulgaria/Burgas/Bulgaria - 30 Tem 2015 :

hi, can you send catalog and price list to e-mail: miglenaivanova79@gmail.com

Liliia - Shop - //Lebanon - 21 Tem 2015 :

Hello can u send catalog and price to mail: 5047555@ukr.net

Anna W - Fashion Anya - Galway/Athenry/Ireland - 16 Tem 2015 :

hi, can you send catalog and price list to e-mail: fashionanya.shop@gmail.com

Elnur Aydın - elsaexport - Nilüfer/Bursa/Turkey - 14 Tem 2015 :

merhabalar en az alım nekadardır ?

ilda1989 - - // - 08 Tem 2015 :

fiyat bilgilerini yollar mısınız

reem romeh - riman trading - UAE/SHARJAH/ - 02 Tem 2015 :

can you send us the catalog and price list for your products to reem_romeh@hotmail.com

reem romeh - riman trading - UAE/SHARJAH/ - 02 Tem 2015 :

can you send

Murat Sarı - Moda Lavanta - // - 29 Haz 2015 :

Hocam mail atabilir misiniz ürünlerin hepsiyle toptan fiyatlarını. Mail: jeryzz06@gmail.com

AysunK - BK - Çorlu/Tekirdağ/Türkiye - 22 Mayıs 2015 :

Fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim?

AysunK - BK - Çorlu/Tekirdağ/Türkiye - 22 Mayıs 2015 :

Fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim?

merve günay - forbest butik - batıkent/mersin/türkiye - 08 Mayıs 2015 :

bende gıyım magazası acıyorum fıyatlarda toptanda yardımcı olur musunuz

kadir atmaca - - atakum/samsun/türkiye - 27 Nisan 2015 :

ben giyim mağazası açmayı düşünüyorum toptan saışlarda bana yardımcı olurmusunuz ?

Müjde Ahmet-Hamal - belli degil - Hof/Bayern /Almanya - 10 Nisan 2015 :

bende Bilgi almak istiyorum beden ve fiyatlarla ilgili

tuba yasar - - // - 06 Kasım 2014 :

fiyat nedir seriler kaç adet bedenleri bilgisini alabilirmim