Sipariş Listesi Alt
$ 5.72
€ 6.39
RU 0.09

Andrei Cristina - Ella Boutique - Romania/Bucharest/Romania - 21 Haz 2016 :

Hello there,
Could you please be kind and send to my email address cryss_ella90@yahoo.com a catalog with your products and the prices because I really want to import your products in Romania. Also could you inform me about shipment methods.
Thanks

fuchs julia - Foxprom - /31582 Nienburg/Germany - 11 Haz 2016 :

Hello. Please send me more information for distributors (purchase quantity, delivery time, delivery costs, etc). Live in Germany, speak Russian, German and English.
My mail is: julia.fuchs.82@gmx.net

AYNUR ORHAN - GLAMOURISTAMILANO - // - 08 Haz 2016 :

Merhabalar katolag ve fiyat bilgisi ve kullandiginiz kumaslarin kompozisyonlarini mail atarmısınız . aorhan71@gmail.com

AYNUR ORHAN - GLAMOURISTAMILANO - // - 08 Haz 2016 :

Merhabalar katolag ve fiyat bilgisi ve kullandiginiz kumaslarin kompozisyonlarini mail atarmısınız . aorhan71@gmail.com

marina - tnt - ukraine/kiev/ - 17 Mayıs 2016 :

i need the pricelist and catalogue also to my email Plz marina.2705@mail.ru
thx

madina kılıç - gökşah - yenimahalle/ankara/turkiye - 12 Mayıs 2016 :

fiyat alabilirmiyim

ibrahim - - /mersin/ - 28 Nisan 2016 :

Merhabalar katolag ve fiyat bilgisi mail atarmısınız
asorthic@hotmail.com

Hassan - Trust buissness - Egypt /Cairo /Egypt - 24 Nisan 2016 :

Hassan - Trust buissness - Egypt /Cairo /Egypt - 24 April 2016 :
Hassan from Egypt
Plz send me ur catalog and prices
And sizes
Hasssanov2011@yahoo.com


funda B - - /Bremen/almanya - 24 Nisan 2016 :

rica etsem banada fiyatlarinizi gönderebilirmisiniz nurallahijab@outlook.de

Cynthia - Cindy Collection - /Lekki/Nigeria - 07 Mart 2016 :

I am Interested in your product and i will like to know the prices and also if you can send me a catologue. Email me at cindy_collections@yahoo.com.

İbrahim Küçükçınar - Missibo E-Ticaret - Muratpaşa/Antalya/Türkiye - 05 Mart 2016 :

Merhabalar,
Ürünlerinizi kendi web sitelerimizde satmak istiyoruz. Bayi fiyatlarını görebileceğimiz ve stok durumunu bilebileceğimiz bir sisteminiz varsa ürün görselleri ve fiyatlarıyla hemen çalışmalara başlamak isteriz.
info@missibo.com

Emre Han VURAL - Hat Dijital Baskı Dünyası - Güngören/İstanbul/Türkiye - 24 Şubat 2016 :

İyi günler, İyi çalışmalar. Hat Dijital Baskı Dünyası olarak sizleri de yerimize bekleriz. Merter ve Güngören piyasasına hizmet vermekteyiz. Buyrun Bir Arzunuz.

Abdullah Samadi - AS Textile Trading - /Dubai/United Arab Emirates - 24 Şubat 2016 :

Hello!I am looking for a supplier. Please kindly send your products along with its prices to abdullahsamadi@hotmail.com

sevilay al - Gardrop giyim - salihli/manisa/ - 23 Şubat 2016 :

Merhaba
Fiyat ve katalog mail atarmisiniz . Teşekkür ederim. sevilay-al@hotmail.com

Mehmet sait kirişçi - - Bandırma/Balıkesir/Türkiye - 09 Şubat 2016 :

Merhaba ürün almak istiyorum katalog yada bilgi verebilir misiniz
mehmetsaitkirisci@gmail.com

Lucia S - - // - 01 Şubat 2016 :

HELLO CAN YOU SEND ME TEHE CATALOGUE XETH PRECE LIST. THANKS YOU lucia1.1@azet.sk

mohammad seif - - /dubai/united arab emirates - 26 Ocak 2016 :

hi
please send your catalog the wholesale prices to my mail abu_kamal33@hotmail.com

thanks,

Jared Mesgar - Part Parto Qeshm.CO.IR - 7010/Tehran/Iran - 08 Ocak 2016 :

Hi there,Can you please send me your e-catalog if you got any available? if not please send me an email informing, product and procedures?

jaredmesgar@yahoo.co.nz

Regards
Jared mesgar
General Manager
Part Parto Qeshm Company

Elvira - Elikom - // - 08 Ocak 2016 :

Hello, please send catalog and price to mail l_vira@list.ru

Zhabiz Ahmadi - - /Rocklin/USA - 05 Ocak 2016 :

Hello,
Could you please send your catalog with your prices to jabiz_ahmadi@hotmail.com?

Thank you

zandile - asamadwe - kwazulu natal/durban/South Africa - 02 Ocak 2016 :

Plese can i have catalog with the prices at esamadwe6@outlook.com

zandile - asamadwe - kwazulu natal/durban/South Africa - 02 Ocak 2016 :

Plese can i have catalog with the prices at esamadwe6@outlook.com

ömer - - gemlık/bursa/turkıye - 22 Ara 2015 :

fıytlrı gorebılırmıyıs

Meenakshi Mongs - SANMEE FASHION - india/mumbai/india - 21 Ara 2015 :

pls send us catalogue with prices on meenakshi@sanmeefashion.com and your terms and condition...

cestchicbeauty - Cestchic - Mission bend/Houston /Usa - 14 Ara 2015 :

Hi there, pls can u email me a catalog with prices

behzad.f - bonuss - tabriz/roshdieh/iran - 10 Ara 2015 :

merhabalar
iranda pazarlama ve toptan satis firmasiyiz.toptan alim icin mumkunse sorular icin bana whatsapptan mesaj gonderirseniz memnun olurum.+989147691763

Esengül YÜCE - CHEZ ESEN - NANTES/NANTES/FRANCE - 06 Ara 2015 :

Merhaba. Fransaya satis yapabilirmisiniz ? Katalog ve fiyat listesi gönderebilirmisiniz, mail adresim : esengul@live.fr Tesekkür ederim

Mantas - - worldwide// - 03 Ara 2015 :

Hello Plz send prices and catalog m.madatau@gmail.com thanks

Çiğdem Akyıldız - - Seydişehir/konya/tc - 19 Kasım 2015 :

cimali pantolon almak istiyorum nerden alabilirim

Çiğdem Akyıldız - - Seydişehir/konya/tc - 19 Kasım 2015 :

cimali pantolon almak istiyorum nerden alabilirim

ebru aslan - SAMİRA BUTİK - YENİŞEHİR/MERSİN/TÜRKİYE - 12 Kasım 2015 :

pardon cvp bekliyorum ve ılk kez burdan sipariş veriyorum ne şekilde olacak yardımcı olurmusunuz lütfen

ebru aslan - SAMİRA BUTİK - YENİŞEHİR/MERSİN/TÜRKİYE - 12 Kasım 2015 :

seçtiğim ürunlerin fiyatlarını yazarmısınız lütfen

Ahmadsardini - Ahmad - // - 15 Ekim 2015 :

Ekledigim modeller nevcut mu

Safa agh - Milano - Gonbad kavos/Golstan/Iran - 08 Ekim 2015 :

Merhaba
Fiyat ve katalog mail atarmisiniz . Teśkor ederm .
Safa.agh@gmail.com

james Grym - azulona - San jose /Escazu/costa Rica - 28 Eyl 2015 :


Hello there,
Can you please send me a catologue with pricelists?
we would like to import your prodcuts in Costa Rica
mail: jamescorreo@gmail.com
regards
James

Hüseyin - Saraykent spor giyim - Elbistan/Kahramanmaraş/Türkiye - 18 Eyl 2015 :

Boş boş yazıyorsunuz fiyat listesi falan yok kardeşim kimse fiyat listesi yollamiyor siteyi kullanıyorlar hepsi bu toptannet gibi yapsanız ya fiyati belli sayısı belli herşey görsel ya tutarsa mi!salii

Nermin - Hani - Urmiya/Urmiya /İran - 16 Eyl 2015 :

Fiyat listesi gönderebilirmisiniz

Francesco Grappolini - Florex International srl - ITALY/FIRENZE/ - 16 Eyl 2015 :

PLEASE KINDLY SEND CATALOGUE, PRICE LIST AND SALES' CONDITION. THANKS

jalousie - jalousie - north east linconshire/grimsby/linconshire uk - 08 Eyl 2015 :

PLEASE SEND PRICES AND SIZES AND HOW TO ORDER
PETER UK

jalousie - jalousie - north east linconshire/grimsby/linconshire uk - 08 Eyl 2015 :

PLEASE SEND PRICES AND SIZES AND HOW TO ORDER
PETER UK

ŽELJKA - LINA - CROATIA/PULA/CROATIA - 05 Eyl 2015 :

hello, you can send me your catalog with prices?
Thank you so much.ZELJKA,to.lina1@optinet.hr

nsayellowduke - small pieces limited - nigeria/lagos/nigeria - 03 Eyl 2015 :

please send catalog and prices in dollars to thesmallpieces@gmail.com

ehab fawzy - El kamal For Import and Export - /cairo/egypt - 24 Ağu 2015 :

Hi
please can you send me a catologue in with pricelists?
We would like to import your prodcuts in egypt

ehab fawzy - El kamal For Import and Export - /cairo/egypt - 24 Ağu 2015 :

Hi
please can you send me a catologue in with pricelists?
We would like to import your prodcuts in egypt

Ervin_Labin - E.N.S. Moda d.o.o. - Croatia/Labin/Croatia - 19 Ağu 2015 :

Hi please can you send me a catologue with pricelists? we would like to import your prodcuts in Croatia. | ervin@istarski.hr | Thanks

Mehmet Akif Suboyluk - Signaritaa - gölcük/kocaeli/türkiye - 17 Ağu 2015 :

ürün fiyat listesini mail olarak atabilir misiniz msuboyluk@gmail.com

manuel - italy dress - ravenna/ravenna/italy - 12 Ağu 2015 :

Hi
please can you send me a catologue with pricelists?
we would like to import your prodcuts in Romania
mail: mminzoni@gmail.com
regards
Manuel

özgür bozkaya - - merkez /aydın/türkiye - 11 Ağu 2015 :

Fiyat listenizi mailime atabilirmisiniz. Ozgurbozkaya@gmail.com

reem romeh - riman trading - UAE/SHARJAH/ - 02 Tem 2015 :

can you send me the catalog and price list for your products to :reem_romeh@hotmail.com

Liljana - stopshop - -Macedonia/skopje/Macedonia [FYROM] - 23 Haz 2015 :

can you send me price and catalog for your product on lile_25.12@hotmail.com

Davidko - DARECO, s.r.o. - // - 09 Haz 2015 :

Hi. Can you send us sizes, prices and catalog. Thanks

fatma32 - - merkez/ısparta/Türkiye - 06 Haz 2015 :

FİYATLAR NEDEN GÖZÜKMÜYO

gülüstan salık - elif butik - havsa/edirne/türkiye - 21 Mayıs 2015 :

birde fiyatları nasıl öğrenebiliriz kredi kartına taksit yapılıyor mu yoksa nakit mi cevap verirseniz memnunolurum tsş ederim

gülüstan salık - elif butik - havsa/edirne/türkiye - 21 Mayıs 2015 :

odemeler nasıl oluyor birde bluzların uzerinde takılar var mı yosa çekim içi mi tşk ederim

kadir atmaca - - atakum/samsun/türkiye - 27 Nisan 2015 :

ben mağaza açmayı düşünüyorum toptan satışlarda bana yardımcı olurmusunz ?

günay bşgüller - herşey burada \\\"kibris\\\" - iskele//k.k.t.c - 01 Nisan 2015 :

fiyat görebilirmiyim.kktc ye gönderi varmı.

Gözde Özcan - Gözde Butik - Sarıyer/İstanbul/Türkiye - 07 Mart 2015 :

Fiyatları nasıl görebiliriz ?

Lina Stankunaite - Beloved Dress - siauliai/siauliai/Lithuania - 23 Ocak 2015 :

hello.please send catalog and prices to stankunaitelina@gmail.com

Çiğdem Akyıldız - - Seydişehir/konya/tc - 27 Kasım 2014 :

Fiyatlari göremiyorum

hatice - hatice butik - bigadiç/balıkesir/türkiye - 18 Kasım 2014 :

telefonunuz arızalı galiba ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz.

Burcu küçük - - Ümraniye/İstanbul/Türkiye - 17 Kasım 2014 :

TELEFON NUMARANIZ HATALI ULASAMIYORUM SIZE YARDIMCI OLUN LÜTFEN

hülya inal kaplan - moda likya giyim ve aksesuar - kumluca/antalya/türkiye - 06 Kasım 2014 :

Her açıdan kaliteli ve iyi bir firma.Ürüner hem uygun hemde çok güzeller.Özellikle İlknur Hanımın ilgisinden çok memnunum.Teşekkürler DMD tekstil:)

Pembe Sagol - PemCem Style - Girne//Kibris - 24 Ekim 2014 :

Merhaba sectigim urunlerin hepsi varmi acaba elinizde

Pembe Sagol - PemCem Style - Girne//Kibris - 24 Ekim 2014 :

Merhaba sectigim urunlerin hepsi varmi acaba elinizde

alper - florya giyim - toroslar /mersin/ - 09 Ekim 2014 :

dmd tekstil ürünler şahane başarılarınızın devamını dilerim

salar m.y - - /Bandar Anzali/Iran - 25 Eyl 2014 :

Give me wholesale prices please

maryam - Locations Trading EST - /Qateef/Kingdom of Saudi Arabia - 21 Eyl 2014 :

Can you give me prices for your items? Sent it on my email

Nikola - Uvoz - Bosnia/Banja luka/ - 17 Haz 2014 :

Can you give me prices for your items? Sent it on my email

derman - albertony - kıev/kiev/ukrania - 17 Mayıs 2014 :

malari sorunsuz yoluyorlar yurt disina sayibi deniz hanim ilgisinden dolayi tsk ederim

selda kartal - selda gıyım - arsuz/hatay/turkıye - 29 Nisan 2014 :

bır cok sıparıste bulundum neden onaylayıp sıparısı ıkamıyorum yardımcı olurmusunuz.

AHMETK KAR - KAR TUHAFİYE - turhal/TOKAT/TÜRKİYE - 17 Nisan 2014 :

ÜRÜNLERLE BİRLİKTE VARSA KATOLOK GÖNDERİRMİSİNİZ

nesma mounir - no - no/Alex/Egypt - 14 Nisan 2014 :

hi

fatih pınarbaşı - Natim - /almata/kazakıstan - 28 Mart 2014 :

fiyatlarla ilgili maill lütfeeen

Ertugrul Celikors - brandmira - /Astana/Kazakistan - 15 Mart 2014 :

Yurtdısından siparis verdim ve problemsiz malım geldi.

Mustafa Yazicioglu - - /Köln/Almanya - 28 Şubat 2014 :

Yurtdisina ihracat varmi?? Bu konda yardimci olursaniz sevinirim...

Selen DEVECİ - - İSKENDERUN/HATAY/TÜRKİYE - 21 Şubat 2014 :

Fiyatlari nerden öğrenebiliriz

mineee - - // - 19 Şubat 2014 :

seçtiğim ürünleri istiyorum nasıl sipariş verebilirim

seher cakır - ebru butik - eregli/konya/türkiye - 16 Şubat 2014 :

secmiş oldugum ürünlerin fiyatlarını istiyorum

seher cakır - ebru butik - eregli/konya/türkiye - 14 Şubat 2014 :

fiyatlar burda yazılı olsaydı şu alacak cok şey vardı fiyatlarrr

asur deniz - ldvtextil - /antalya/turkıye - 13 Şubat 2014 :

Gerek müşteri desteği gerek dürüst çalışmaları gerekse ürünlerin kalitesi yönünden mertervitrinin en iyisi.bravo

asur deniz - ldvtextil - /antalya/turkıye - 07 Şubat 2014 :

Mertervitrindeki tüm firmaların free me yi örnek alması dileğiyle...

onurtatlidil - butik ce&on - fatih/istanbul/türkiye - 20 Ocak 2014 :

fiyatlar konusunda bi gelişme lütfen

danijelam - - // - 26 Ara 2013 :

what is the prices of this items?

semra Kul - SmrA içgiyim kozmetik - /eskişehir/türkiye - 03 Ara 2013 :

fiyalarızı göremdim

seyhmus_21 - mazi giyim - mazıdağı/mardin/türkie - 07 Kasım 2013 :

fiyatlar lütfen