Sipariş Listesi Alt
$ 5.82
€ 6.74
RU 0.08

marina - tnt - ukraine/kiev/ - 17 Mayıs 2016 :

i need the pricelist and catalogue also to my email Plz marina.2705@mail.ru
thx

madina kılıç - gökşah - yenimahalle/ankara/turkiye - 12 Mayıs 2016 :

MERHABALA BEN FİYAT LİSTESİ ALABİLİRMİYİM ÜRÜNLERİNİZİ DIŞARIYA İHRAC ETMEYİ DÜŞÜNUYORUM


madinaK2015@outlook.com

baha aljamal - alj - jeddah/jeddah/Saudi arabia - 10 Mart 2016 :


HI KINDLY SEND ME YOUR CATALOGUE WITH PRICES OF YOUR DIFFERENT SHIRTS TO adampals81@hotmail.com

baha aljamal - alj - jeddah/jeddah/Saudi arabia - 09 Mart 2016 :


HI KINDLY SEND ME YOUR CATALOGUE WITH PRICES OF YOUR DIFFERENT SHIRTS TO adampals81@hotmail.com

İbrahim Küçükçınar - Missibo E-Ticaret - Muratpaşa/Antalya/Türkiye - 05 Mart 2016 :

Merhabalar,
Ürünlerinizi kendi web sitelerimizde satmak istiyoruz. Bayi fiyatlarını görebileceğimiz ve stok durumunu bilebileceğimiz bir sisteminiz varsa ürün görselleri ve fiyatlarıyla hemen çalışmalara başlamak isteriz.
info@missibo.com

recep kose - - // - 12 Şubat 2016 :

GÖMLEKLERİN FİYATLARINI NERDEN ÖĞRENEBİLİRİZ

Mohamed Kamil - Le souk - Djibouti /Djibouti /Djibouti - 12 Şubat 2016 :

Hi,
I would like to import your product, kindly send me more details on my email // moha.kamil@hotmail.fr

Rgds

N2HBuisness - N2HBuisness - Casablanca/Morocco/ - 15 Ocak 2016 :

Katalog ve fiyat bilgisi alabilirsek çok seviniriz...n2hbuisness@gmail.com

Mantas - - worldwide// - 03 Ara 2015 :

Hi please can you send me a catologue with pricelists? we would like to import your prodcuts in UK m.madatau@gmail.com | Thanks

İMAD HÜSEYN - LAL GİYİM - /ERBİL/KÜRDİSTAN/IRAK - 21 Ekim 2015 :

erkek giyim FİATLARI VE RESİMLERİ- da06062015@gmail.com gönder

İMAD HÜSEYN - LAL GİYİM - /ERBİL/KÜRDİSTAN/IRAK - 21 Ekim 2015 :

ERKEK GİYİM FİATLARI NASIL ÖĞRENİRİS

abdarahmane - / - international city/dubai/dubai - 20 Ekim 2015 :

abouzid56@yahoo.com is my email

abdarahmane - / - international city/dubai/dubai - 20 Ekim 2015 :

salam please you can SEND ME YOUR CATALOGUE WITH PRICES OF YOUR DIFFERENT SHIRTS TO .salam

ilias85 - Macho Fashion - /Oulu/Finland - 10 Ekim 2015 :

Urunlerinizin Katalog , fiyat ve Kalite Detayini Rica ediyorum, Kolay gelsin

ilyaskus@hotmail.com

NGANTE PETER - NGANTE GROUP - /DUBAI/UNITED ARAB EMIRATES - 27 Ağu 2015 :

HI KINDLY SEND ME YOUR CATALOGUE WITH PRICES OF YOUR DIFFERENT SHIRTS TO ngantehpeter@yahoo.co.uk thanks

Zeynep - Turkuaz Giyim - konak/izmir/Türkiye - 05 Ağu 2015 :

Fiyatları ne kadar gomleklerin

ilda1989 - - // - 08 Tem 2015 :

fiyat bilgilerinizi yollar mısınız

ayyoub elabbassi - white label - morocco/kenitra/morocco - 11 Haz 2015 :

Hi . please send us your catalog with prices with euro or us dollar .contact us on : ayyoubelabbassi@gmail.com

mikhailo - without - wybierz/Łódź/Polska - 05 Haz 2015 :

please about contact/ile irtibata geçiniz

vopper@vp.pl

hakann - kotx - merkez/nevşehir/türkiye - 29 Ara 2014 :

Benim anlamadığım nokta neden ürünlerin yanında fiyatları yazmıyor, Fiyat eklemek çokmu zor geldi..

Marina - Marina - Primorskiy kray/Vladivostok/Russiya - 20 Nisan 2014 :

mukemmel ben rusyada ınternetten satıs yapıyorum bır tek musterımden sıkayet gelmedı 2 kolleksıyonuna tum modellerını koydum kalıtesı mukemmel herkese tavsıye ederım

koksal kaya - kaya magazaları - yusufelı/artvın/turkıye - 29 Ocak 2014 :

ÜRÜNLERINIZ COK GUZEL VEDE UYGUN FIYATLARINIZLA COK GUZEL GIYIMDE BU KADAR CEKICILIGIYLE FARK YARATIYOR COK MEMNUNUM ÜRÜNLERINIZDEN.......KAYA MAGAZALARI ARTVİN......

alev çelik - cadde 19 - kemer/antalya/türkiye - 27 Ocak 2014 :

erkek giyiminde fark yaratmak çok zordur. fakat ben ürünleriniz sayesinde kemer'de alternatifsizim. büyük bedende şıklığı yakalamak çok zorken, sayenizde büyük beden misafirlerimin de şık olmalarını sağlayabiliyorum.kalite güveni artırıyor.teşekürler